GetCraft - Forum serwera
Na naszym forum możesz: składać podania, pisać skargi na graczy, dodawać posty.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-06-19 20:56:40

arekch72
Wlasciciel Serwera
Liczba postów: 12
Windows 8Chrome 43.0.2357.124

Jak grać na naszym serwerze GetCraft?

Na naszym serwerze wiele osób zadaję wielką ilość pytań do moderatorów. Jeden z nich chciałbym poruszyć, a mianowicie "Jak grać na naszym serwerze. Aby wygodnie wam się czytało postanowiłem wypisać najważniejsze rzeczy w punktach:

1. U nas, jak zapewne na każdym serwerze obowiązuję regulamin! Każdy musi go przestrzegać, by nie zostać zbanowanym. Jest on dostępny pod komendą /rules - przeczytaj!

2. Rozejrzyj się po całym spawnie. Nie zadawaj moderatorom głupich pytań, na które odpowiedź możesz znaleźć w pobliżu punktu spawnu...

3. Rozpocznij grę od kopania różnych surowców ze stone. Możesz je sprzedawać w sklepie oraz kupować kolejne surowce...

4. Zarabiaj pieniądze kopiąc surowce, a także możesz wybrać sobie pracę i zarabiać spore pieniądze! Więcej pod komendą /jobs ! Za zdobyte pieniądze możesz kupować:
- nowe surowce
- Enchanty na itemkach
- Najlepsze itemy serwerowe. Cała zbrojka prot X, oraz miecz ostrość X

5. Zbieraj itemy na gildie aby gra wyglądała ciekawiej. Jeżeli nie chce ci się ich zbierać zakup VIPa, który ma o połowę mniej itemów potrzebnych do założenia gildii!

6. No i trafiamy do senda! To, na czym polega ten niesamowity typ "Survival". Nabijaj ranking zabijając innych graczy i dostań się do topki!

7. Stań się najbogatszym graczem naszego serwera, który zostanie wyróżniony pod komendą /baltop !

8. Idź z innymi graczami swojej gildii na różne klepy, masówki, walki!

9. Zakup VIPa wspomagając nasz serwer!

10. Stań się najlepszym graczem naszego serwera pod KAŻDYM względem.

Mam nadzieję, że mój poradnik wam się podobał. Liczę na dobre opinie. [sred]) Zapraszam do tworzenia własnych poradników!

[img]http://imgur.com/UQns89E[/img]

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
playyourstoriess - crafthc - lightleaguecs - irh-dern - leki