Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Jak mogę tutaj zarobić?
- Zarobić możesz w kopalni na spawnie... Wystarczy, że będziesz kopać kwarc i sprzedawać go villagerom lub zamówić SMSem.
2. Co mogę zyskać za kasę?
- Za kasę możesz zakupić inne przedmioty naturalne, magiczny czar boskiej ochrony, demoniczną zbroję oraz inne pro przedmioty.
3. Czy jest tu 'Random TP?'
- Tak, jest na spawn. Kiedy wpiszesz /spawn idziesz w prosto, pomijasz sklep z magią, a następnie skręcasz w prawo. Aby się teleportować musisz wejść na nacisk.
4. Gdzie jest tu jedzenie?
- Jak na razie jedzenia na spawnie nie ma, natomiast jest dostępny w /kit gracz i w sklepie.
5. Gdzie jest tutaj sklep?
- Sklep jest tuż obok 'RandomTP', w takim domku.
6. Jak zrobić gildie?
- Aby utworzyć gildie musisz posiadać konto VIP i wpisać komendę /f create (TAG)... Normalny gracz może dołączać do gildii, zarządzać ją, ale tworzyć może tylko VIP.
7. Co potrzeba na gildie?
- Tylko i wyłącznie rangę VIP...
8. Jakie są komendy gildii?
- Wystarczy, że wpiszesz komendę /f i wszystko będzie ładnie wypisane...
9. Co ma tu VIP?
- Vip ma dostęp do kopalni vip, sklepu vip, zestawu vip oraz paru komend ułatwiających grę.
10. Ile kosztuję VIP?
- VIPa można kupić na dwa sposoby ; na miesiąc lub na zawsze... Puki co, VIP na miesiąc kosztuję 7,38 a na zawsze 11,07...
11. Gdzie mogę się bić?
- Bić można się za niebieską linią od spawna.
12. Co to są te literki przed nickiem gracza?
- Te literki oznaczają TAG gildii, do której należy.
To na tyle, jeżeli macie jakieś propozycje, co dodać, piszcie. Oczywiście, kiedy dojdą nowe rzeczy post zostanie edytowany.
[img]http://imgur.com/UQns89E[/img]
Strony: 1